ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Με… σφραγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και την συμβολή της περιφέρειας Πελοποννήσου, σημαντικά νέα έργα έρχονται για τη Μεσσηνία, καθώς η εκταμίευση πόρων είναι σε άμεση προτεραιότητα για έργα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες και προτεραιότητές της. 
Τα έργα βέβαια δεν ανήκουν σε κανένα υπουργό, περιφερειάρχη ή δήμαρχο όπως είχε πει σε Διεθνές συνέδριο δημοσιογράφων πρόσφατα κορυφαίος υπουργός, οπότε ας αναλογιστούμε ότι δεν βάζουν χρήματα από την..τσέπη τους αλλά αφορούν υποχρέωση απέναντι στις τοπικές κοινωνίες..
Αυτή την φορά, μέσω του ΠΔΕ εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις για τη Μεσσηνία σε παρεμβάσεις που έχουν αναφορά σε ένα από τα πολιτιστικά σημεία (που έτσι πρέπει να εξελιχθεί) για την περιοχή και σε ένα πάγιο αίτημα από το δήμο Οιχαλίας για την Ανακατασκευή της πατρικής οικίας της Μαρίας Κάλλας στο Νιοχώρι, με ένα ποσό της τάξης των 300.000€. Την ίδια ώρα, τις ενέργειες Χαρίτση τις συναντά κανείς στην δρομολόγηση μέσω του ΠΔΕ και του έργου που έχει να κάνει με την ανάπλαση των χώρων και τη διαμόρφωση της πλατείας στο Δώριο, του ίδιου δήμου στην Άνω Μεσσηνία, της τάξης των περίπου 250.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages