ΜΕ τον Δημήτρη Οικονομάκο η Λαική συσπείρωση στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ τον Δημήτρη Οικονομάκο η Λαική συσπείρωση στην Καλαμάτα

ΜΕ τον Δημήτρη Οικονομάκο η Λαική συσπείρωση στην Καλαμάτα

Share This
Στην ανακοίνωση των υποψηφίων Δημάρχων για τους Δήμους της Μεσσηνίας, παρουσία και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκου Γόντικα έγινε σήμερα στην Καλαμάτα. Στόχος η ενίσχυση των δυνάμεων στους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι:
§  Για την περιφέρεια Πελοποννήσου, υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2010.
§  Για το Δήμο Καλαμάτας υποψήφιος δήμαρχος θα είναι  ο Δημήτρης Οικονομάκος, 38 ετών, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου, δημοτικός σύμβουλος από το 2015.
§  Για το Δήμο Μεσσήνης υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο χρήστος Θεοδωρακόπουλος, 51 ετών, αγρότης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, πρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Πελοποννήσου και του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Μεσσήνης.
§  Για το Δήμο Πύλου – Νέστορος, υποψήφια δήμαρχος θα είναι η Σοφία Αποστολοπούλου, 64 ετών, συνταξιούχος Γιατρός, δημοτικός σύμβουλος από το 2010.
§  Για το Δήμο Τριφυλίας υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Σαράντος Κουκούμης, 67 ετών, συνταξιούχος δάσκαλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ πολυτέκνων Τριφυλίας, δημοτικός σύμβουλος από το 2010.
§  Για το Δήμο Οιχαλίας υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Ρεϊτζόπουλος Κώστας, 32 ετών, Κοινωνιολόγος, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος από το 2014.
§  Για το Δήμο Δυτικής Μάνης υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Πέτρος Ταβουλαρέας, 57 ετών, Ηλεκτρολόγος, πρόεδρος της Σαϊδόνας από το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages