Επίσημα παρουσίασε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παν. Νίκα η Ν.Δ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίσημα παρουσίασε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παν. Νίκα η Ν.Δ.

Επίσημα παρουσίασε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παν. Νίκα η Ν.Δ.

Share This
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η γαλάζια εκδήλωση υποψηφιότητας Νίκα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης,  παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη η εκδήλωση των ΝΟΔΕ των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου , με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. Παρόντες ήταν οι βουλευτές της ΝΔ και οι πρώην Υπουργοί Ανδρέας Λυκουρέντζος από την Αρκαδία και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος από την Μεσσηνία. Επίθεση κατά της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη στην ομιλία του, ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Δεν μας φοβίζουν οι μηχανισμοί και η καθημερινή προπαγάνδα που πληρώνεται με ευρωπαϊκά κονδύλια…Χωρίς προηγούμενο είναι η ρουσφετολογία ενός τοπικού καθεστώτος…Μόλις στο 17% η απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. 
Η Πελοπόννησος είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος και με ανάγκη τώρα μετά από 8 χρόνια επίταξης και απαλλοτρίωσής σχεδόν 300 στρεμμάτων για τη χωροθέτηση των μονάδων της διαχείρισης απορριμμάτων Μόλις 500.000 επισκέπτες από τα 32.000.000 της χώρας επέλεξαν την Πελοπόννησο, παρά τον πακτωλό των εκατομμυρίων που ξοδεύτηκαν για τη λεγόμενη Μυθική Πελοπόννησο. Πλήρης η αποτυχία της δακοκτονίας, προβλήματα στη μεταφορά μαθητών. Ανεξέλεγκτη διάθεση μεγάλων ποσών σε ΜΜΕ για τη χειραγώγηση και την απαξίωση οποιουδήποτε εξέφραζε κριτική διάθεση και αντίθεση στη θέση του περιφερειάρχη. Ζήσαμε μια 8ετία ακατάληπτων δηλώσεων στην περιφέρεια. Να τελειώνουμε με αυτό το φαινόμενο κοτσαμπασισμού και λαϊκισμού που ρίζωσε στον τόπο μας.» 
Στην ομιλία του Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι εντυπωσιακή η συγκέντρωση στην Τρίπολη. Με συγκινείτε βαθιά με την αγάπη σας και την αφοσίωση σας στη ΝΔ. Κάθε φορά που έρχομαι στην Αρκαδία, χαίρομαι διπλά. Ίσως κάποιοι από εσάς δεν γνωρίζετε ότι έχω μία ρίζα από την Αρκαδία. Ο παππούς μου Αγαμέμνων Γιανούκος, έμπορος δερμάτων, κατάγεται από τη Στεμνίτσα. Έχω ρίζες στην Αρκαδία σε ένα τόπο που αγαπώ ιδιαίτερα. Χαίρομαι που ήρθατε εδώ άνετα και δεν χρειάστηκε να περάσετε από ΜΑΤ που συνόδευαν τον κ. Τσίπρα όταν ήρθε να μιλήσει στην Τρίπολη πριν από λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages