ΠΗΓΕ ΓΙΑ..ΜΑΛΛΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΑΠΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΑ! - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΠΗΓΕ ΓΙΑ..ΜΑΛΛΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΑΠΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΑ!

ΠΗΓΕ ΓΙΑ..ΜΑΛΛΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΑΠΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΑ!

Share This
Από λάθος σε λάθος, βαδίζει η πολιτική, του προεκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Την Κυριακή το απόγευμα «σαμπόταρε» την εκδήλωση της Βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας Έλενας Ράπτη για την προστασία των παιδιών, μόνο και μόνο επειδή ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μόνο που το…σαμποτάζ έπεσε πάνω στη «καταδρομέα» Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και δυναμική Αντιπεριφερειάρχη Αντωνία Μπούζα, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να έχει μεγάλη επιτυχία η εκτός των άλλων και σε προσωπικό «στοίχημα» ο αγώνας της Ε. Ράπτη για την προστασία των παιδιών.
 Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως η παρουσία και πολλών στελεχών της Ν.Δ. του Νομού Μεσσηνίας,( τα οποία αψήφησαν τις απειλές και τις «συμβουλές») συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. 
Φυσικά, τίποτα δεν διέλαθε της προσοχής της κ. Ράπτη, αφου προφανώς και η ίδια δέχθηκε επικρίσεις εκ του «χρισματούχου» υποψήφιου Περιφερειάρχη. Ήταν βλέπετε και η επιτυχία της αντίστοιχης εκδήλωσης του Σαββάτου στην Σπάρτη, όπου η Περιφερειάρχης Ντία Τζανετέα κατάφερε να έχει πολυπληθές ακροατήριο στον αγώνα της κ. Ράπτη για το ευαίσθητο αυτό κοινωνικό θέμα. Ωστόσο προκαλεί απορίες η «τακτική» Νίκα, ο οποίος επιθυμεί …ήπιο προεκλογικό αγώνα με «πολιτικό πολιτισμό» και την ίδια στιγμή να σαμποτάρει κοινωνικές εκδηλώσεις (ακόμη και όταν σ´ αυτές πρωτοστατούν βουλευτές της Ν. Δ.), ή ανακοινώνει υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό του, οι οποίοι είναι ήδη εκλεγμένοι με την παράταξη Τατούλη ΧΩΡΙΣ να τους ζητά να παραιτηθούν από Περ. Σύμβουλοι. farenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages