Εμβαδομέτρηση των επιφανειών υπολογισμού των Δημοτικών Τελών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εμβαδομέτρηση των επιφανειών υπολογισμού των Δημοτικών Τελών

Εμβαδομέτρηση των επιφανειών υπολογισμού των Δημοτικών Τελών

Share This
Σε συνέχεια της έναρξης της λειτουργίας του γραφείου ενημέρωσης των Δημοτών σχετικά με τα αποτελέσματα των καταγραφών των στεγασμένων επιφανειών στο Δήμο, για τη καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων που έχουν λάβει επιστολή ενημέρωσης, αποφασίσθηκε με εντολή Δημάρχου η παράταση των ημερομηνιών λειτουργίας του, για τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σημειώνει:
 «Όπως είχαμε ανακοινώσει, έχουν ήδη ξεκινήσει αποστολές, κοινοποίησης των εντοπισμένων διαφορών και παρέχεται στο κάθε Δημότη η δυνατότητα ενημέρωσης, συμπλήρωσης ή διόρθωσης των νέων στοιχείων. Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα υποδοχής των Δημοτών και θεωρούμε ότι έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητή η προσπάθεια διευκόλυνσης και παροχής κάθε πληροφορίας σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον θα ακολουθήσουν και επιτόπου επισκέψεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα σε μια προσπάθεια άμεσης και από κοινού πληροφόρησης των ευεργετημάτων της καταγραφής.Ήδη η προσέλευση είναι σημαντική και τακτοποιούνται χρόνια προβλήματα, επικαιροποιώντας τη βάση δεδομένων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Με ξεκαθαρισμένο τον προσδιορισμό και τον τρόπο υπολογισμό των επιφανειών χρέωσης, εξυπηρετούμε τους Δημότες στο τρόπο σύνταξης των μελλοντικών δηλώσεών τους, διευκολύνουμε τις τεχνικές υπηρεσίες συντάσσοντας προδιαγραφές λειτουργίας και εξελίσσουμε τις τεχνικές υποδομές του Δήμου, συμβατές με τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες διαχείρισης γεωγραφικών πληροφοριών και δεδομένων. Πάνω από όλα όμως, αποκαθιστούμε με διαφάνεια και αντικειμενικότητα τον τρόπο χρέωσης σε όλους τους Δημότες Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση όσων πολιτών έλαβαν επιστολή ενημέρωσης, η οποία όριζε ως καταληκτική ημερομηνία προσέλευσης την 21ηΔεκεμβρίου 2018 και διευκόλυνση αυτών που ανησυχούν ότι δε θα προλάβουν τη προθεσμία, ανακοινώνεται η παράταση των διαδικασιών υποστήριξης και ενημέρωσης, έως τη 1η Φεβρουαρίου του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages