3 τόννοι κρέατος & 6,5 τόννοι τρόφιμα, από την «Θεοπροσφορά» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 3 τόννοι  κρέατος & 6,5 τόννοι τρόφιμα, από την «Θεοπροσφορά»

3 τόννοι κρέατος & 6,5 τόννοι τρόφιμα, από την «Θεοπροσφορά»

Share This
Κορυφώνονται οι παραδόσεις κρέατος και τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», όσο πλησιάζουν οι ημέρες για τον εορτασμό των Γενεθλίων του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Μοναδικός στόχος κι εφέτος να γεμίσουν αγάπη και χαμόγελα οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που υπολογίστηκαν στα 1.200 άτομα.
Καθημερινά οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» γίνονται δέκτες της τεράστιας αυτής προσπάθειας και νυχθημερόν πασχίζουν αφενός να συγκεντρώσουν τις προσφορές και αφετέρου να τις μοιράσουν στους έχοντες την ανάγκη.
Συγκεκριμένα, εκτός από τις ενορίες της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και ιδιώτες που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, ο Δήμος Κορινθίων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων προσέφερε 1.700 kg νωπού κρέατος, η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε ένα τόννο κοτόπουλα και η Κορινθιακή επιχείρηση «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» προσέφερε 132 kg νωπού κρέατος. Συνολικά για αυτές τις ημέρες από τη «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» δόθηκαν και συνεχίζουν να δίνονται 3 τόννοι κρέας και κοτόπουλα και 6,5 τόννοι τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages