Δ. Καφαντάρης: « Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για τα έθιμα του τόπου μας» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δ. Καφαντάρης: « Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για τα έθιμα του τόπου μας»

Δ. Καφαντάρης: « Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για τα έθιμα του τόπου μας»

Share This
Άμεσα αναμένεται θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του κτιρίου «Συγγρού» στη Μεθώνη, στο οποίο στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεθώνης. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με την πρόεδρο του Συλλόγου Κατερίνα Βασιλάκη, την Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνα Καζά, την Γραμματέα Σοφία Σάκαρη και το μέλος Διονύση Ψαλίδα.
Παράλληλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και συγκεκριμένα για το δρώμενο του «Κουτρούλη ο Γάμος», οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν την συνεργασία του Δήμου καθώς φέτος θα φιλοξενηθούν και θα συμμετάσχουν στο δρώμενο εκπρόσωποι της Ορούντα της Κύπρου η οποία έχει αδελφοποιηθεί με την Μεθώνη. Επίσης τέθηκε και το αίτημα για την αγορά ενός μουσικού οργάνου για την χορωδία του Συλλόγου. Ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην Ναυμαχία της Μεθώνης, όπου φέτος προγραμματίζεται η αναβάθμιση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages