ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Share This

Περιφέρεια: Τη σφραγίδα Πέτρου Τατούλη φέρουν τα Κέντρα Υγείας Άστρους, Μεγαλόπολης και Γαργαλιάνων

«Μαυρογιαλούρο πολιτικό των περασμένων εικοσαετιών» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη σχετικά με τα Κέντρα Υγείας Άστρους, Μεγαλόπολης και Γαργαλιάνων.
Επίσης, η Περιφέρεια επισημαίνει ότι τα έργα αυτά τα μελέτησαν και τα ωρίμασαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος και εξασφάλισε τη χρηματοδότησή τους.
Τελος, τονίζεται ότι: «Η Περιφέρεια τελευταία φορά ασχολούμαστε μαζί του, γιατί στην Πελοπόννησο δεν υπάρχουν «οπλοφόροι ή κουμπουράδες». Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός, υπάρχει συνεννόηση και εμπιστοσύνη με τους πολίτες, που στηρίζουν την πολιτική και το έργο μας».

Ακολουθεί  η ανακοίνωση:

Έκπληκτοι διαβάσαμε την ανακοίνωση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη σχετικά με τα Κέντρα Υγείας Άστρους, Μεγαλόπολης και Γαργαλιάνων, η οποία θυμίζει «Μαυρογιαλούρο πολιτικό των περασμένων εικοσαετιών».
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τα έργα αυτά τα μελέτησαν και τα ωρίμασαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, ο οποίος και εξασφάλισε τη χρηματοδότησή τους.
Το ίδιο έχει άλλωστε συμβεί στα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του συνόλου των δομών υγείας σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είτε αφορά τα μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες, όπως της Καλαμάτας, της Σπάρτης, της Κορίνθου, του Ναυπλίου, του Άργους, είτε αφορά Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία.
Τονίζουμε στον κ. Πολάκη ότι θα καλό θα ήταν να κοιτάξει τα του οίκου του, γιατί η Πελοπόννησος έχει πολίτες ενημερωμένους και υπεύθυνους, οι οποίοι γνωρίζουν ποιος πραγματικά ασχολείται, εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις και υλοποιεί ολοκληρωμένα έργα προς όφελός τους.
Η Πελοπόννησος διαθέτει άλλη κουλτούρα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά του, που συνεχώς εκθέτει τον πολιτικό κόσμο και τους θεσμούς. Ασχολούμαστε μαζί του τελευταία φορά, γιατί στην Πελοπόννησο δεν υπάρχουν «οπλοφόροι ή κουμπουράδες». Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός, υπάρχει συνεννόηση και εμπιστοσύνη με τους πολίτες, που στηρίζουν την πολιτική και το έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages