Οι "Μουσικές του Κόσμου" επιστρέφουν στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι "Μουσικές του Κόσμου" επιστρέφουν στην Καλαμάτα

Οι "Μουσικές του Κόσμου" επιστρέφουν στην Καλαμάτα

Share This
Οι «Μουσικές του Κόσμου» έρχονται και πάλι στην Καλαμάτα, μετά από ένα μήνα. Θα δώσουν πέντε παραστάσεις: 10, 23, 25 Νοεμβρίου καθώς και 2 και 8 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα νέο κύκλο εκδηλώσεων που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» του δήμου Καλαμάτας και το δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Τέρψις».
Αυτό το Σάββατο (10 Νοεμβρίου) στις 8μμ «Τρία Κοράκια» θα επισκεφθούν το Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, κουβαλώντας ιστορίες και μουσικές του μεσαίωνα. Το μουσικό σύνολο με τους Γιώργο Παυλάκο (φλάουτα με ράμφος), Ανδριάνα Παπαβασιλοπούλου (σοπράνο), Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου και Γιώργο Κλάδη (κρουστά) συναντά ιστορίες της Λίλλυς Τριαντάρη.
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, το ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας θα γεμίσει ιστορίες και παραμύθια που θα «περπατήσουν» στα σοκάκια της παλιάς πόλης με ιστορίες μαγικές μα κι αληθινές. Ταξιδευτές θα είναι η Χριστίνα Δίμιζα, ο Σπύρος Τσίρος και η Λίλλυ Τριαντάρη.
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, (8μμ) πάλι στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας ο Αντώνης Κουφουδάκης θα «κεράσει» Aqua e Vinho (κρασί και νερό...), με ένα ρεσιτάλ κιθάρας σε συνεργασία με το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας.
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου (8μμ) στο Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», 20 λυρικοί τραγουδιστές, σπουδαστές και απόφοιτοι από την τάξη μονωδίας της Χριστίνας Γιαννακοπούλου θα τιμήσουν την Ανθρώπινη Φωνή με Άριες, Lieder, Duetti και Trio.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων για το 2018 θα κλείσει σε συνεργασία με το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου (8μμ) στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας ο Αμερικανός κιθαριστής Trevor Gordon Hall θα συνομιλήσει με την Εύα Ατματζίδου, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη και εναλλακτική εκδοχή της solo ακουστικής κιθάρας
  • Ο κύκλος θα συνεχιστεί μετά τα Χριστούγεννα, με διαφορετικές εκδοχές και προσεγγίσειςτης μαγικής Ανθρώπινης Φωνής.
  • Την καλλιτεχνική διεύθυνση όλου του κύκλου επιμελείται η σοπράνο Κατερίνα Παλαιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages