Αντί να κλονίσει ο Νίκας τον Τατούλη, διαλύεται η Δημοτική Ομάδα Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αντί να κλονίσει ο Νίκας τον Τατούλη, διαλύεται η Δημοτική Ομάδα Καλαμάτας

Αντί να κλονίσει ο Νίκας τον Τατούλη, διαλύεται η Δημοτική Ομάδα Καλαμάτας

Share This
Εικόνες διάλυσης παρουσιάζουν οι Δημοτικές και Περιφερειακές «ομάδες» της Νέας Δημοκρατίας εν όψη των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τώρα τρέμουν στην «Πειραιώς μήπως και μεταφερθεί η εσωστρέφεια στις Εθνικές Εκλογές.
Άλλωστε ευθαρσώς ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, είπε καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, πως ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη στις εκλογές με ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ και όχι οι αυτοδιοικητικές, όπου οι ψηφοφόροι έχουν διαφορετικά κριτήρια για τον υποψήφιο Δήμαρχο και Περιφερειάρχη. Άλλωστε ο φόβος αυτός είναι η αιτία που δεν έχουν (τουλάχιστον ακόμη) προβεί σε ανακοίνωση χρισμάτων σε Δήμους. Η βιαστική ανακοίνωση χρισμάτων για Περιφερειάρχες έχει προβληματίσει την ηγεσία της Ν. Δ αφού σε όλη την Ελλάδα δημιουργούνται διασπαστικές συμπεριφορές.
Ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο έχει πάρει παράλογες διαστάσεις, αφού ο «εκλεκτός» που έλαβε κομματικό χρίσμα για την Περιφέρεια, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας έχει τεθεί μπροστάρης στην αποτυχημένη προσπάθεια διάσπασης της παράταξης Τατούλη.
Το περίεργο είναι πως την ίδια στιγμή διαλύεται η ΔΙΚΗ του Δημοτική Παράταξη, αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί επισήμως δυο (2) υποψηφιότητες και αναμένεται τις επόμενες μέρες και μια τρίτη από τους δικούς του Δημοτικούς Συμβούλους. Στο μεταξύ, πολλοί Νεοδημοκράτες εντάσσονται σε μια …τέταρτη υποψηφιότητα του Βασίλη Κοσμόπουλου.
Το περίεργο είναι πως ακόμη και στην Καλαμάτα οι μέχρι τώρα συνεργάτες του κ. Νίκα αποφεύγουν και αρνούνται την ένταξή τους στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Δημάρχου, ο οποίος καταβάλλει κάθε προσπάθεια να συμπεριλάβει υποψηφίους που είχαν εκλεγεί με τον Τατούλη. Η διασπαστική αυτή κίνηση στην παράταξη του νυν Περιφερειάρχη έχει φέρει τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα και κυρίως οι απλοί νεοδημοκράτες Πελοποννήσιοι πολίτες βλέπουν με προβληματισμό και …καχυποψία τέτοιες συμπεριφορές.
Ένα άλλο στοιχείο που ανακύπτει είναι το γεγονός πως η εγκατάλειψη του Δήμου Καλαμάτας, έρχεται με ταυτόχρονες πολλαπλές συνεντεύξεις του κ. Νίκα, μέσα από τις οποίες διακρίνεται η …ηττοπάθεια, αφού επιδίδεται συνεχώς στο να κάνει μιά «ιδιότυπη» …αντιπολίτευση στα πειραγμένα του Πέτρου Τατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages