Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Πελοπόννησο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Πελοπόννησο

Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Πελοπόννησο

Share This
Στην Πελοπόννησο θα βρίσκονται από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου κλιμάκια του Συνηγόρου του Πολίτη. Οι ειδικοί επιστήμονες της Ανεξάρτητης Αρχής θα πραγματοποιήσουν αυτοψίες και έρευνες κατόπιν αναφορών πολιτών καθώς και συναντήσεις εργασίας με τοπικούς φορείς, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών και με πολίτες που έχουν απευθυνθεί σε αυτήν.
Την Τετάρτη 14/11 έως και την Παρασκευή 16/11 θα μεταβεί στην Πελοπόννησο και ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης. Ο Συνήγορος θα επισκεφθεί το Ναύπλιο, την Κόρινθο και την Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτές της περιοχής και θα ενημερωθεί για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως προκύπτει από τις αναφορές τους στην Ανεξάρτητη Αρχή.
Τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής θα επισκεφθούν την Τρίπολη, την Κόρινθο, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο, την Τίρυνθα και το Άργος.
Η επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραµµα  ελέγχων και αυτοψιών της Ανεξάρτητης Αρχής σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Η Πελοπόννησος είναι η τελευταία Περιφέρεια που επισκέπτεται φέτος ο Συνήγορος του Πολίτη, κλείνοντας έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας του θεσμού.
Πληροφορίες: ‘213 1306 712, 213 1306670, press@synigoros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages