ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Share This
Τα «τρία σημεία» της διαδικασίας μονιμοποίησης συμβασιούχων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και της δημιουργίας 3.000 μόνιμων θέσεων, ανακοίνωσε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε συνέντευξή της στο OPEN, το πρωί του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, η κ. Ξενογιαννακοπούλου επισήμανε ότι, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους, υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, πρόκειται να προχωρήσουν
  • Στη δημιουργία νομοθετικής ρύθμισης που θα κατατεθεί προσεχώς και στην οποία μεταξύ άλλων και σε κύριο σημείο του, θα υπάρχει η σύσταση των 3.000 μόνιμων θέσεων του Προγράμματος.
  • Δεν θα υπάρξει αυτόματη μετατροπή των εργαζομένων ορισμένου χρόνου του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε αορίστου. «Αυτό άλλωστε απαγορεύεται από το Σύνταγμα», τόνισε η κ. υπουργός.
  • Θα υπάρξει Προκήρυξη, κατά την οποία θα υπάρξει η «μέγιστη, προβλεπόμενη μοριοδότηση», για τους ήδη εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι», που θα αναγνωρίζει την προϋπηρεσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages