ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Οι φήμες και τα σενάρια για τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας που θα αναδειχθεί από την δημοτική ομάδα , δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Η αυριανή συνάντηση της δημοτικής ομάδας θα φέρει άραγε αποτέλεσμα; Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι είναι δύσκολο . Πάντως οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, Παύλος Μπουζιάνης, Παναγιώτα Ντίντα, Νίκος Μπασακίδης και Θανάσης Ηλιόπουλος φαίνεται να μην κάνουν πίσω και να ζητούν εσωτερικές διαδικασίες για την ανάδειξη αυτού που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Στη αυριανή πάντως συνάντηση αναμένεται να παραβρεθεί και ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος που σύμφωνα με πολλά στελέχη της ΝΔ , θα πρέπει να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα θεωρούν ότι θα είναι η πρόταση που θα λύσει το γόρδιο δεσμό.
Πάντως ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία, θα το κάνει στην αυριανή συνάντηση; Από την άλλη μεριά, ήδη η Μαρία Οικονομάκου που προέρχεται από την δημοτική ομάδα καθώς και η Ελένη Αλειφέρη έχουν δημοσιοποιήσει την υποψηφιότητα τους και μάλιστα έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Οι ίδιοι κύκλοι πάντως λένε ότι ένα άνωθεν τηλεφώνημα θα βγάλει εκτός, τις δύο υποψηφιότητες και έτσι η ΝΔ θα οδεύσει με έναν συνδυασμό στις εκλογές, αυτόν που θα δημιουργηθεί από την δημοτική ομάδα, αν τελικά καταφέρουν να βγάλουν άκρη. Άλλοι όμως λένε το ίδιο πράγμα, αλλά το τηλεφώνημα θα έχει άλλους αποδέκτες, τους τέσσερις από την δημοτική ομάδα οι οποίοι θα καλούνται να στηρίξουν την μία από τις δύο κυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages