ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 2 ΜΑΘΗΤΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 2 ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 2 ΜΑΘΗΤΕΣ

Share This
ΘΡΗΝΟΣ στην Κυπαρισσία από τον άδικο χαμό 2 μαθητών και φίλων που έχασαν την ζωή τους σε τραγικό τροχαίο στην περιοχή Τερψιθέας όταν μαζί με τρίτο επιβάτη που είχαν στο όχημα συγκρούστηκε με φορτηγάκι τύπου κλούβα στην έξοδο προς την εθνική οδό. To μοιραίο Ι.Χ. από την σφοδρή σύγκρουση μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ αμέσως ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική μετέβησαν το σημείο του ατυχήματος μαζί με το Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα.
Τρεις ήταν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο νεκροί, ο ένας διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και ένας σοβαρά τραυματίας που ήταν ο οδηγός από το φορτηγάκι.
TROXAIO%2B1
Την βαθιά του οδύνη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας το οποίο ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς ο τρίτος επιβάτης του μοιραίου Ι.Χ. μπήκε στο χειρουργείο. Ο οδηγός του φορτηγού μικρού οχήματος είναι ελαφρά τραυματίας. Ο κ. Μπασιάκος τόνισε η κινητοποίηση ήταν άμεση ενώ παρασχέθηκαν όλα τα μέσα για την διακομιδή των εμπλεκόμενων.
 Στο Νοσοκομείο εκτυλίχτηκαν συγκλονιστικές στιγμές καθώς έφτασαν συγγενικά πρόσωπα των νεαρών που ήταν φίλοι, καθώς και συμμαθητές των 2 νεαρών που έφυγαν πρόωρα από την ζωή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μοιραίο Ι.Χ. θα ήταν η τελευταία τους βόλτα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Κυπαρισσίας. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages