ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΡΕΝΟ 2-0 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΡΕΝΟ 2-0 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΡΕΝΟ 2-0 Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ

Share This
Δεν σταματά πουθενά…Τρένο η Καλαμάτα ξεπέρασε και το εμπόδιο του Μανδραϊκού επικρατώντας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με σκορ 2-0. Επτά στα επτά λοιπόν για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, συνεχίζει στην κορυφή με 21 βαθμούς και χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Τα γκολ της Μαύρης Θύελλας,πέτυχαν ο Λαθύρης στο 27′  (φοβερό γκολ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φουάση) και ο Αλιατίδης στο 45′ (μετά από σέντρα του Φουάση και λάθος του πορτιέρο του Μανδραϊκού). Ο Μανδραϊκός στις αρχές του δεύτερου μέρους, στο 46′ πέτυχε γκολ με τον Ντούμπερτμ με πλασέ αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Κατσικιά στο 78΄ (ο κέρδισε και το εκτέλεσε άσχημα Κατσικιάς, μπλόκαρε την μπάλα ο Κασωτάκης). Στο 61′, φάση για τον Μανδραίκό, όμως ο Ντούλιας, εξ επαφής σχεδόν, δεν μπόρεσε να στείλει στα δίχτυα της Καλαμάτας. Μέτρια η διαιτησία του Παναγάκου από την Λακωνία, καλοί ήταν οι βοηθοί του Σόβολος  (Λακωνίας) και Σταματόπουλος (Αρκαδίας). 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια (72′ Μαρτίνες), Φουάσης,Λαθύρης (90′ Χίλγκεν),Κάρλος (40′ λ. τρ, Ζελέκου), Μαστραντωνάκης (62′ Μάρκοβιτς). 
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ:  Ιωσήπου, Κωνσταντινίδης (84 Μπόρης), Μαυρίδης, Στρατάκης, Τσακίρης, Ντούμπερετ, Κατσικιάς, Μπούσης, Πασαλίδης(90′ Στίλα), Ντούλιας (64′ Κούστας), Λελούδας (64′ Πουλάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages