ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ  ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
«ΣΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ θέματα που αφορούν τις Κοινότητες Αντικαλάμου, Αίπειας και την Αγία Σκέπη που βρίσκεται στον ανατολικό χώρο του πρώην 9ου Συντάγματος αναφέρθηκε με ερωτήσεις του ο επικεφαλής της «Αλλαγής» Θόδωρος Μπρεδήμας, που είπε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: 
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η πρώτη ερώτηση αφορούσε την κοινότητα Αντικαλάμου, η οποία εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. Είναι πάρα πολύ μεγάλη σε έκταση, έχει περίπου 6- 7 χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων και ήδη έγινε μία σύμπτυξη σε 1 – σε 2 στο δρόμο. Και ρωτάνε οι ηλικιωμένες γυναίκες, πώς είναι δυνατόν να μεταφέρουν τα απορρίμματα σε 2 χιλιόμετρα στους κάδους αυτούς; Βεβαίως ελέχθη ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Τώρα όμως με το προσωπικό που υπάρχει θα πρέπει να τακτοποιηθεί το θέμα γιατί θα γίνει ένας σκουπιδότοπος. Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε την κοινότηταΑίπειας, και κατήγγειλε ότι εδώ και δύο χρόνια συνεχώς δεν δουλεύει εκεί ο σωλήνας αποχέτευσης ομβρίων και περνάνε τα υπόγεια νερά, με αποτέλεσμα να διαχέονται στο κατάστρωμα του δρόμου και πέρυσι και πρόπερσι είχαμε 3 νεκρούς από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν. Η τρίτη ερώτηση αφορούσε κάτοικους της περιοχής του πρώην Συντάγματος του 9ουο οποίοι διαμαρτύρονται διότι η υφιστάμενη εκεί εκκλησία της Αγίας Σκέπης έχει γίνει κέντρο διαφόρων ανομιών στο Στρατόπεδο στο πρώην, που είναι δίπλα στην Τέντα.
Απαντώντας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ο Αντικάλαμος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Υπήρξε μια δυσκολία συνεννόησης μεταξύ εκεί πέρα των περιοίκων, του Προέδρου κτλ. και αποφασίσαμε να βγάλουμε τους κάδους έξω, διότι έτσι, με το να βγουν οι κάδοι έξω, θα μπορέσει να γίνεται πιο καλά η αποκομιδή και αυτό κάναμε. Βγάλαμε τους κάδους στην αρχή του χωριού και στο τέλος του χωριού. Τώρα, αν χρειάζεται εμβόλιμα να τοποθετήσουμε κάποιους κάδους θα το πράξουμε και αυτό. Θα το δούμε, απλά έχουμε μια δυσκολία αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε προσλάβει ακόμα τα δίμηνα, οπότε δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις. Έφυγαν οι 41 και οπότε έχουμε πρόβλημα στη λειτουργία.» Από την ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages