ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Share This
Στην εκδήλωση για την επέτειο των 44 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στο μουσείο Μπενάκη, παρέστησαν όλα τα κορυφαία στελέχη και οι πρώην πρόεδροι, ενώ προβλήθηκε βίντεο από την διαδρομή της ΝΔ επί 44 χρόνια.
Ο κ. Μητσοτάκης, στην ομιλία του, εξέφρασε την πεποίθηση ότι διανύουμε μία εποχή που τελειώνει με οδύνη και κατέθεσε την εκτίμηση ότι οι πολίτες θα διώξουν την κυβέρνηση «όπως της αξίζει».
Οπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «για εμάς οι εκλογές που έρχονται είναι πράγματι σύγκρουση δύο κόσμων. Η Ελλάδα της παραγωγής της εξωστρέφειας από τη μία και η Ελλάδα της αυταπάτης και του ψέματος από την άλλη».
Επεσήμανε ότι η ΝΔ, από την ίδρυσή της, αντιτάχθηκε στις ταξικές εκδοχές της κοινωνίας και της ιδεολογικές ετικέτες.
«Η ΝΔ θα υπηρετεί πάντα τα αληθινά συμφέροντα του έθνους. Η γραμμή του δικού μας ορίζοντα είναι το κοινό μέλλον όλων των Ελλήνων», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή σε όσους νιώθουν ξεχασμένοι. Να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα κόσμο που αλλάζει ταχύτατα».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επεσήμανε ότι ο πολίτης, δεν συγκινείται από λυρικές αναφορές «για επιστροφή σε μία Ιθάκη που δεν υπάρχει πια. Γιατί δεν μπορούμε ούτε πρέπει να γυρίσουμε στο χθες. Συντηρούμε από την παράδοση μας μόνο όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages