ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Σε ετοιμότητα ήταν τελικά όλες οι υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα και ζημιές από την εξελισσόμενη τις ώρες αυτές κακοκαιρία, που ως κύριο χαρακτηριστικό έχει τους θυελλώδεις κατά τόπους ανέμους. Ιδιαίτερη προσοχή εφιστάτε και προς τους πολίτες για τις μετακινήσεις τους.
Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος δίνει την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες και αναλύει την πορεία του Μεσογειακού κυκλώνα που θα πλήξει την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι η πορεία του Μεσογειακού κυκλώνα θα είναι περίπου αυτή στο παρακάτω διάγραμμα.
Το Σάββατο το πρωί βρέθηκε  στα ανοιχτά του Ιονίου και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα έχει φτάσει στις περιοχές των Δωδεκανήσων. Κρατάω μια μικρή ακόμη επιφύλαξη για την πορεία του γιατί τέτοια συστήματα πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθούν ακόμη και 1 ημέρα πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages