39χρονος με 2,5 κιλά κάνναβης και 69χρονος με 28 δενδρύλλια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

39χρονος με 2,5 κιλά κάνναβης και 69χρονος με 28 δενδρύλλια

39χρονος με 2,5 κιλά κάνναβης και 69χρονος με 28 δενδρύλλια

Share This
Συνελήφθη 39χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία 
Κατασχέθηκαν δενδρύλλιο και περισσότερα από -2,5- κιλά κάνναβης
Συνελήφθη, στις 2.10.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, 39χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, σήμερα (2.10.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 39χρονου, καθώς σε παράπλευρη αποθήκη αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -2.543,7- γραμμαρίων και ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2- μέτρων περίπου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 69χρονος
Κατασχέθηκαν -28- δενδρύλλια κάνναβης
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα (2.10.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, ένας (1) 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, σήμερα (2.10.2018) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε θαμνώδη περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 69χρονος, να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, -28- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -2,5- μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και καλλιεργητικός εξοπλισμός.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages