ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Share This
Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (13.9.2018) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) αλλοδαποί, μία (1) 29χρονη και δύο (2) άνδρες ηλικίας 29 και 23 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 23χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ανήκε σε άλλο πρόσωπο.
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των 29χρονων, οι οποίοι, επίσης, είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του 23χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) δελτίο ταυτότητας Αρχών Βουλγαρίας. Ομοίως, στην κατοχή των 29χρονων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) δελτία ταυτότητας Αρχών Ισπανίας, ενώ αυτοί συνόδευαν το ανήλικο τέκνο τους, για το οποίο υπέδειξαν ένα (1) δελτίο ταυτότητας Αρχών Ισπανίας, που επίσης κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages