ΜΠΟΥΖΑ: "Με μεγαλη ευκολία λοιπον καποιοι γλύφουν εκει που έφτυναν μεχρι χθες" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΠΟΥΖΑ: "Με μεγαλη ευκολία λοιπον καποιοι γλύφουν εκει που έφτυναν μεχρι χθες"

ΜΠΟΥΖΑ: "Με μεγαλη ευκολία λοιπον καποιοι γλύφουν εκει που έφτυναν μεχρι χθες"

Share This
Λίγα λεπτά μετά το τέλος της ομιλίας του Άδωνη Γεωργιάδη, την ώρα που καθόταν στο τραπέζι του, κατευθύνθηκε σε αυτό η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα και αφού τον χαιρέτησε και τον ασπάστηκε, διατύπωσε τα παράπονά της σχετικά με τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δια μικροφώνου για τον Πέτρο Τατούλη. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει σε καμία περίπτωση τον Πέτρο Τατούλη.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ MESSINIALIVE
Η κ. Μπούζα του είπε ότι δεν έπρεπε να τα πει αυτά δημόσια και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της.
Ο κ.Γεωργιάδης δεν αντέδρασε ούτε σχολίασε κάτι, απλά χαμογέλασε.
Κατευθυνόμενη προς το τραπέζι των επισήμων που καθόταν και η ίδια, δέχτηκε φραστική επίθεση από μία κυρία που της είπε “τι κάνεις εσύ εδώ; Σήκω και φύγε είσαι ανεπιθύμητη.”
Η κ. Μπούζα αντέδρασε και υπήρξε μία αναστάτωση κι ένας εκνευρισμός που δεν πήρε έκταση λόγω παρέμβασης των ψυχραιμότερων και κυρίως των Αντιδημάρχων Καλαμάτας που συνέβη μπροστά τους.
Αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε η ίδια η κ.Μπούζα για το περιστατικό αυτό, που το θεώρησε “στημένο” αφού η ίδια κυρία της έχει επιτεθεί φραστικά συνολικά τρεις φορές.
Η ισορροπία μεταξύ της κομματικής και της αυτοδιοικητικής γραμμής έχει διαταραχθεί και αυτά είναι τα επακόλουθά της, τα οποία όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα πολλαπλασιάζονται…
Η ανάρτηση της Αντωνίας Μπούζα
“Το τραγικο επακόλουθο της πολύπλευρης κρισης που βιώνει η πατριδα μας, ειναι το οτι η λέξη αξιοπρέπεια δεν υπαρχει πλέον στο λεξιλόγιο καποιων
Η εμφάνιση αριβιστών αυτοδιοικητικών που δυστυχως υπαρχουν κι εχουν μονο ενα στόχο …..να επιβιώσουν πολτικα καταρρακωνοντας καθε ιχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού στον ιδιο τον εαυτο τους.ειναι το αποτέλεσμα τετοιων σοβαρών κρίσεων.
Με μεγαλη ευκολία λοιπον καποιοι γλύφουν εκει που έφτυναν μεχρι χθες ….κσι τ αναπαλιν !
Τελικα τα παντελόνια ειναι …..δυσκολο ρούχο,…
Καλημερα σας φιλοι μου”
messinialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages