ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την ακύρωση του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την ακύρωση του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την ακύρωση του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

Share This
Είναι γνωστή η απέχθεια του δημάρχου Καλαμάτας σε οποιαδήποτε εκδήλωση δεν τελεί υπό τη σκέπη του. Τούτη τη φορά όμως, η εμπάθεια ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τον οδήγησε στην ανήκουστη ενέργεια της ακύρωσης του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας (που την 1η ημέρα το παρακολούθησαν πάνω από 4000 άτομα), με την υποκριτική αιτιολογία της παράβασης του ωραρίου κοινής ησυχίας. Ενός θέματος που θα μπορούσε να είχε λυθεί με μια απλή σύσταση στους διοργανωτές. 
Τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο δήμαρχος παραβιάζει πρώτος και καλύτερος το συγκεκριμένο ωράριο, πότε με τις έγχρωμες νύχτες του, πότε με τις καρναβαλικές του διοργανώσεις. Είμαστε σίγουροι πως ο αυταρχισμός, η εμπάθεια, η συμπεριφορά παιδονόμου και η ιδιοκτησιακή αντίληψη του δημάρχου για την πόλη, θα τύχουν της άμεσης καταδίκης των προοδευτικών συμπολιτών μας. Υπογραμμίζουμε πως το 10ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, φέτος μετατράπηκε σε εκδήλωση Αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Τέλος, σημειώνουμε πως στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο ίδιος ο δήμαρχος συνέστησε σε διαμαρτυρόμενο σύμβουλο, να είμαστε πιο ανεχτικοί το καλοκαίρι με τη διασκέδαση των νέων!
 Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages