Η «Αλλαγή» υπερψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο για έργα σε γήπεδα του δήμου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η «Αλλαγή» υπερψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο για έργα σε γήπεδα του δήμου

Η «Αλλαγή» υπερψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο για έργα σε γήπεδα του δήμου

Share This
Με την θετική ψήφο της παράταξης της «Αλλαγής» στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης υπερψηφίστηκαν τα έργα για γήπεδα στη Θουρία, Παλιάμπελα, Ασπρόχωμα, Καλαμάτα κλπ. Ειδικά στην τοποθέτησή του για την δανειοδότηση του Δήμου Καλαμάτας από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας» Θόδωρος Μπρεδήμας είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «…όπως και κατά το παρελθόν, η παράταξή μας, όταν υπήρχε το θέμα της δανειοδότησης μεγάλων έργων, όπως ήτανε αυτό που πήγαινε προς τον Άρι και άλλα, δεν κοιτάμε, αν υπάρχουν κομματικά οφέλη. 
Εμείς κοιτάμε ότι θα πρέπει ο Δήμος και η περιοχή μας εδώ να παίρνει χρήματα, έστω και από το Παρακαταθηκών και Δανείων. Έτσι λοιπόν, δεν μπορούμε να πούμε όχι στο γήπεδο στα Παλιάμπελα, δεν μπορούμε να πούμε όχι στην ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Ασπρόχωμα, δεν μπορούμε να πούμε όχι στην ολοκλήρωση του γηπέδου της Θουρίας και στη βελτίωση, ούτε στη διαμόρφωση χώρου στο Μέγαρο Χορού και στην επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Βεβαίως δεν είναι δυνατόν σε όλα αυτά τα θέματα να έχουμε ταύτιση με τη Δημοτική Αρχή. Εντούτοις όμως δεν μπορούμε να αρνηθούμε να γίνουν αυτά τα έργα. Για το λόγο αυτό, παρά τις όποιες αντιρρήσεις μας, τα υπερψηφίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages