Π. Χαλβατσιώτης: Κριτική στην κυβέρνηση πριν βάλει για γαλάζιος υποψήφιος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Π. Χαλβατσιώτης: Κριτική στην κυβέρνηση πριν βάλει για γαλάζιος υποψήφιος

Π. Χαλβατσιώτης: Κριτική στην κυβέρνηση πριν βάλει για γαλάζιος υποψήφιος

Share This
«Η ΝΔ δεν ζητούσε τις… καρατομήσεις και τις… τροποποιήσεις και εναλλαγές προσώπων, η ΝΔ απαιτούσε τη συγγνώμη στους παθόντες και απαιτούσε να λάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της», σημείωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST και σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης. Το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ αναφέρθηκε εκτενώς στη φονική τραγωδία της Αττικής και τα όσα ακολούθησαν στους όλους χειρισμούς «…με τη μετάθεση ευθυνών και την συγκάλυψη ανεπαρκειών» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «…η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο ενώ έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια των πολιτών»
.Παράλληλα, υπογράμμισε πως «…ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να περιμένει κάτι διαφορετικό από τον ανασχηματισμό, αλλά πρέπει να ανασχηματιστεί η κυβέρνηση πηγαίνοντας προς τις εκλογές, καθώς πρέπει να δοθούν λύσεις στα πολλά προβλήματα από μια άλλη κυβέρνηση πιο ισχυρή». Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του στο σκηνικό με τις μεταγωγές των τρομοκρατών Ξηρού-Κουφοντίνα κάνοντας λόγο για «…στοργική διάθεση της κυβέρνησης σε τρομοκράτες – εγκληματίες».
ΣΥΝΤΑΞΗ: Εμείς θα διαβάζουμε πίσω από τις ειδήσεις και θα λέμε τα πράματα με το όνομά τους. Διότι ο τίτλος τα λέει όλα. Μάλλον άρχισε η προεκλογική περίοδος με τους υποψήφιους να κάνουν..από τώρα πολιτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages