Η διοργάνωση ετήσιου συνεδρίου των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων το 2019 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η διοργάνωση ετήσιου συνεδρίου των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων το 2019

Η διοργάνωση ετήσιου συνεδρίου των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων το 2019

Share This
Το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου των Γερμανών επιχειρηματιών του τουρισμού για το 2019 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά τη διεκδίκησή του από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, το Μάρτιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITBBerlin και τη συνάντησή του με το διευθύνοντα σύμβουλο του Συνδέσμου κ. DirkInger. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή κατά τη συνάντηση του κ. Inger με την Υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά λίγες μέρες πριν. 
Για τη λήψη της απόφασης συνεκτιμήθηκαν οι σχέσεις που διατηρεί η Πελοπόννησος με τη Γερμανία, το ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό προφίλ του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, η εμπειρία της περιφερειακής αρχής στη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων, όπως η διοργάνωση του συνεδρίου των Βρετανών touroperator (ABTA), αλλά και οι σημαντικές επενδυτικές προοπτικές της Πελοποννήσου. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, καθώς «τολμάμε, θέτουμε φιλόδοξους στόχους και τους πετυχαίνουμε. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο διεθνές περιβάλλον και προσελκύουμε σημαντικά γεγονότα εθνικής πολιτικής σημασίας. Το συνέδριο του DRV είναι βέβαιο ότι θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, ιδίως σε συσχετισμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Μεσογείου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages