ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ

Share This
ΟΙ πολιτικές εξελίξεις με τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας αλλάζουν δρόμο. Πριν καλά καλά το συζητούσαμε το Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας με καθηγητή Διεθνών σχέσεων και οικονομολόγο, ότι θα έχουμε επιπτώσεις και μάλιστα με πρώτη την ταξιδιωτική οδηγία, τελικά συνέβη μετά από λίγες ώρες. 
Εντείνεται ο διπλωματικός μαραθώνιος με την Μόσχα, μετά την απόφαση της Αθήνας να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες απαγορεύοντας την είσοδο σε ακόμη δυο. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα FNEWS, αναμένεται η έκδοση αυστηρής ταξιδιωτικής οδηγίας για τη χώρα μας.
Με βάση την οδηγία θα ακολουθήσει ανακοίνωση προς τους Ρώσους Τουρίστες αλλά και τους ομοεθνείς τους επιχειρηματίες, να αποφεύγουν την Ελλάδα, για λόγους ασφαλείας.
ΟΔΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Άμεσες θα είναι οι επιπτώσεις στον τουρισμό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του kalamatanews.grυπάρχει ήδη οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων από την Ρωσία. 
Ενδιαφέρον θα έχει το γεγονός ότι η οδηγία γίνεται στη κορύφωση της τουριστικής περιόδου, καθώς από τώρα ως τέλος Αυγούστου υπάρχουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Μεσσηνίας από Καλαμάτα μέχρι και την Τριφυλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages