ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Το deal του καλοκαιριού είναι γεγονός και έχει πολύ από Μεσσηνία! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 105.000.000 ευρώ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαβε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους “μπιανκονέρι”, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 30.000.000 ευρώ ετησίως. Όλα έγιναν στην Καλαμάτα και από eκεί στην Costa Navarino…
“Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την επιθυμία και το αίτημα που εκφράστηκε από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε στη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.
Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για έναν ποδοσφαιριστή που απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Πέρα από τους τίτλους που κατακτήθηκαν, τα τρόπαια που συλλέχθηκαν και τους θριάμβους που επετεύχθησαν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα εννέα χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντοτε υπόδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, ευθύνης, ταλέντου και βελτίωσης.
Εξελίχθηκε σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά, πήρε 16 τίτλους, μεταξύ των οποίων 4 Champions League, 3 εκ των οποίων διαδοχικά και 4 στις τελευταίες 5 σεζόν. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε 4 “Χρυσές Μπάλες”, 2 βραβεία “The Best” και 3 “Χρυσά Παπούτσια”, μεταξύ πολλών άλλων βραβείων.
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου”, αναφέρει η ανακοίνωση.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, αφού σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τανκρέντι Παλμέρι ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι ταξιδεύει στην Καλαμάτα!  Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να απασφαλίσει την μεταγραφική βόμβα της χρονιάς με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα παραθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες του Ανιέλι λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του. Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages