Θ. Μπρεδήμας: «άμεση προτεραιότητα στα έργα της ανάπλασης της 23ης Μαρτίου» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θ. Μπρεδήμας: «άμεση προτεραιότητα στα έργα της ανάπλασης της 23ης Μαρτίου»

Θ. Μπρεδήμας: «άμεση προτεραιότητα στα έργα της ανάπλασης της 23ης Μαρτίου»

Share This
«Να δοθεί άμεση προτεραιότητα στα έργα της ανάπλασης της Πλατείας 23ης Μαρτίου και του έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής χώρου, ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης της «Αλλαγής» Θόδωρος Μπρεδήμας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης, ο Θ. Μπρεδήμας ανεφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στην είσοδο του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας και τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής και ζήτησε να ενεργοποιηθεί η πράξη εφαρμογής στο συγκεκριμένο τμήμα και να ασφαλτοστρωθεί και να διαγραμμιστεί ο χώρος στάθμευσης. Απαντώντας ο Δήμαρχος Παν. Νίκας ανεφέρθηκε στη δημοσία διαβούλευση που θα γίνει σήμερα το βράδυ για την Πλατεία 23ης Μαρτίου στο Ιστορικό Δημαρχείο και ότι θα πρέπει να ετοιμασθεί με την προσήκουσα προσοχή εν όψει και του εορτασμού των 200 ετών από την 23η Μαρτίου 1821 και πρόσθεσε:. 
«Υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις, υπάρχουν οι απόψεις των αρχιτεκτόνων οι οποίες είναι σωστές, υπάρχουν και οι απόψεις της ζωής και οι απόψεις των επαγγελματιών και η 23η Μαρτίου η οποία δυστυχώς δεν μειώθηκε ο φόρτος των οχημάτων μετά τη λειτουργία του περιμετρικού. Έχει 950 οχήματα περίπου την ώρα ανά κατεύθυνση. Υπάρχουν ένα σωρό ζητήματα, θα τα πούμε τότε». Αναφερόμενος ο Δήμαρχος στο αίτημα της ασφαλτόστρωσης της εισόδου του Εθνικού Σταδίου δήλωσε: «είναι στο πρόγραμμα η ασφαλτόστρωση για το πάρκινγκ μπροστά το οποίο θα γίνει, είμαστε ενόψει και της δημοπράτησης ενός ποσού 75.000 ευρώ για τις τουαλέτες και, εν πάση περιπτώσει, το Στάδιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages