ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ

Share This
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για το φράγμα των Φιλιατρών και τον άξονα Καλονερό-Τσακώνα έδωσε κατά την διάρκεια δηλώσεων του από την Κυπαρισσία ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής οικονομίας κ. Χαρίτσης. 
Πιο αναλυτικά τόνισε ότι «η κυβέρνηση δίνει έμφαση στα ζητήματα των υποδομών, όπως είναι το Φράγμα των Φιλιατρών, που αποτελεί την μεγάλη εκκρεμότητα. Η ενημέρωση που έχω κι απ’ το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ότι θα προχωρήσει πολύ γρήγορα αυτή η ιστορία», είπε ο αναπληρωτής υπουργός εξηγώντας ότι «αποτελεί και εξαγγελία του πρωθυπουργού και δέσμευση όλων μας ότι θα προχωρήσει πολύ γρήγορα η ολοκλήρωση της χρηματοδότησης των δικτύων ώστε το έργο να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην παραγωγή».
Για τον οδικό άξονα Καλό Νερό – Τσακώνα και Καλαμάτα – Ριζόμυλος ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι, «υπάρχουν δύο σημαντικές εκκρεμότητες, ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος και το σκέλος Καλό Νερό – Τσακώνα, το οποίο όλοι γνωρίζουμε πώς είχε απενταχθεί απ’ τον αρχικό σχεδιασμό για την Ολυμπία Οδό. Για το Καλό Νερό – Τσακώνα γνωρίζουμε ότι έχει προχωρήσει μελετητικά η ωριμότητα του έργου. Έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες. Για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος, καθώς εξελίσσεται, απ’ το υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως ενημερώθηκα, η διαδικασία για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Το δεύτερο κομμάτι είναι βεβαίως το μελετητικό, το υπουργείο Υποδομών. Το παρακολουθούμε στενά, ώστε σε λίγους μήνες, να προχωρήσει η δημοπράτηση».
kyparissianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages