Έργα υποδομών σε Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο ανακοίνωσε ο Χαρίτσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έργα υποδομών σε Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο ανακοίνωσε ο Χαρίτσης

Έργα υποδομών σε Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο ανακοίνωσε ο Χαρίτσης

Share This
Την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στους οικισμούς Αμπελόφυτο και Κορυφάσιο ανακοίνωσε ο κ. Χαρίτσης κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στο χωριό Κορυφάσιο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μεσσηνία. Με αυτό το κρίσιμο έργο υποδομών ολοκληρώνεται η σύνδεση των χωριών της ευρύτερης περιοχής με τον βιολογικό καθαρισμό στη Χώρα Μεσσηνίας, έργο που είχε εγκαινιάσει ο αναπληρωτής υπουργός το 2016. Την σημαντική δομική παρέμβαση χαιρέτισαν θερμά οι κάτοικοι του Κορυφάσιου. 
Στη συνέχεια, έγινε ανοιχτή συζήτηση για τις ανάγκες και τις δυνατότητες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Πύλου- Νέστωρος, Δημήτρης Καφαντάρης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας μετέβη και στο Κάστρο Πύλου, όπου ενημερώθηκε για την άμεση αντίδραση της Πυροσβεστικής στην κατάσβεση της χθεσινής πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε και ζημιές μικρής έκτασης δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο. Ο κ. Χαρίτσης επισκέφθηκε, επίσης, παραγωγικές μονάδες στην περιοχή της Τριφυλλίας και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages