ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ..ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ..ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ..ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Share This
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ! ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΠΟΥ «ΒΛΕΠΕΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΛΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ! Περισσότερο έντονη από ποτέ, αναμένεται να είναι αυτήν την εβδομάδα, η… πολιτική «οσμή» των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, καθώς οι υπογραφές της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), όχι μόνο δεν έπεσαν μέχρι το τέλος του Μαΐου, αλλά επανήλθε… δυναμικότερα από ποτέ, το θέμα των αμφισβητούμενων ιδιοκτησιών. 
Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου 
Την Τετάρτη το απόγευμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα κληθεί να αποφασίσει για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις σε Παλιόχουνη και Σκάλα Λακωνίας, οι οποίες θα γίνουν όπως ορίζει ο νόμος σε αντίστοιχες περιπτώσεις, με τον προβληματισμό κάτι περισσότερο από έντονο, αφού επανέρχεται το θέμα – φωτιά, στο οποίο… ποντάρουν πολλοί από εκείνους που θέλουν, έστω και στο παρά 1, να κάνουν λόγο για εμπλοκή. Σε αυτήν την κατεύθυνση, ιδιαίτερη είναι μια ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, του διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου, του οποίου στενοί συγγενείς, έχουν κάποιες από αυτές τις αμφισβητούμενες εκτάσεις. 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ 
Ο κ. Μπέζος, «πυροδοτεί» για μια ακόμη φορά, την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα και λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση, μιλά για ψέματα, αναφερόμενος στη στάση της Περιφερειακής Αρχής, καυτηριάζοντας ειδικότερα τη θέση της Ντίνας Νικολάκου. «Η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κα Νικολάκου,  στην προχθεσινή συνεδρίαση, είπε μεγάλες αναλήθειες και ψέματα σχετικά με το διαγωνισμό των σκουπιδιών-ΤΕΡΝΑ και τις νέες καθυστερήσεις. «Εμείς πριν 10 μέρες μάθαμε για τα ζητήματα στις ιδιοκτησίες, χώρων κλπ. Δεν γνωρίζαμε τίποτα και δεν ήμασταν μεσίτες», είπε η κα Νικολάκου», ανέφερε ο Γιώργος Μπέζος και συνέχισε με καυστικό τρόπο, παραθέτοντας ορισμένα σημεία «κλειδιά». Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΑ: ΒΛΒΠ7Λ1-ΥΗΧ στις 30 Ιουλίου 2013. Αποφασίζεται: η ανακήρυξη της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ ως προσωρινός ΙΦΣ και Ορίζεται προσωπικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας για τη διενέργεια των προβλεπομένων από το άρθρο 22 της Διακήρυξης Β.ΙΙ Φάσης – Πρόσκλησης Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών, πράξεων και την υπογραφή των σχετικών εγγράφων. Το άρθρο 22 αγαπητοί μου φίλοι είναι το πλέον σημαντικό στη διαδικασία, διότι εκεί αναφέρονται αναλυτικά όλες οι υποχρεώσεις του αναδόχου σε σχέση και με τους χώρους- ιδιοκτησίες που θα πρέπει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης προσωπικά να ελέγξει αφού πήρε την εξουσιοδότηση. Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΕ: 6ΔΠΘ7Λ1-ΘΑ9 στις 21/1/2015 (η πλέον σημαντική απόφαση). Εκεί λοιπόν η κα Νικολάκου ως πρόεδρος εισηγείται και αποφασίζεται: Την έγκριση των μέχρι τούδε ενεργειών του κ. Περιφερειάρχη, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και δη του άρθρου 22 της ΠΥΔΠ. (Δηλαδή μας λέει η κα Νικολάκου ότι ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, έλεγξε ο ίδιος προσωπικά την διαδικασία του άρθρου 22 δηλαδή τις υποχρεώσεις της ΤΕΡΝΑ και από την επισκόπηση των προσκομισθέντων από τον προσωρινό ΙΦΣ-ΤΕΡΝΑ εγγράφων, συμβατικών κειμένων και δικαιολογητικών του άρθρου 22 της ΠΥΔΠ, τα βρήκε όλα σωστά και πλήρης τόσο πριν, όσο και διαρκούσης της Περιόδου Οριστικοποίησης των Συμβατικών Εγγράφων) και συνεπώς για την κα Νικολάκου διαπιστώνεται η πλήρωση των όρων του άρθρου 22της Πρόσκλησης Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών και η επιτυχής ολοκλήρωση της Περιόδου Οριστικοποίησης. Τη διαπίστωση της οριστικοποίησης των Συμβατικών Εγγράφων που απαιτούνται για την υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης της μετά ταύτα, επιτυχούς ολοκλήρωσης της Περιόδου Οριστικοποίησης των Συμβατικών Εγγράφων και την έγκριση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού και την ανακήρυξη του ΙΦΣ του Έργου, εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.» 
Από την εφημερίδα ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages