ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΓΚΟΛΦ ΣΤΟ ΝΟΜΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΓΚΟΛΦ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΓΚΟΛΦ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Share This
Χωρίς τον Πρόεδρο της AEGEAN Θοδωρή Βασιλάκη που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή και με ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές για την τεράστια προσφορά ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας – και φυσικά και της χώρας μας –  η φετινή τελετή απονομής επάθλων του 13ου «Aegean Airlines Pro-Am», του διεθνούς αγώνα γκολφ επαγγελματιών και ερασιτεχνών.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο “House of Events” του ξενοδοχείου The Westin Resort, Costa Navarino και σε αυτήν συγκεντρώθηκαν τα βλέμματα.
Με την συμπλήρωση 13 ετών επιτυχημένων διοργανώσεων, το «Aegean Airlines Pro Am» αποτελεί ένα από τα πλέον εξέχοντα και καθιερωμένα αθλητικά γεγονότα στις διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών τουρνουά γκολφ, που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Επαγγελματιών του Γκολφ στην Ευρώπη (The PGAs of Europe, www.pgae.com).
Μεταξύ των ομιλητών ήταν οι Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αλέξης Χαρίτσης και Γιώργος Βασιλειάδης.
Τρεις Υπουργοί ο Μεσσήνιος Αν. Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης, ο Στέργιος Πιτσιόρλας Υφ. Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον Δήμαρχο Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη.
 
Ο Ευτύχιος Βασιλάκης με τον άσσο της Μπαρτσελόνα Ερίκ Αμπιντάλ στα δεξιά.
Ο Ευτύχιος Βασιλάκης με τον Πρεσβευτή της Ευρωλίγκας που ήταν ένας εκ των παρουσιαστών Τζο Αρλάουσκας.
 
Αρκετοί οι προσκεκλημένοι και φυσικά οι συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages