Συνεργασία Επιμελητηρίου – Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνεργασία Επιμελητηρίου – Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Συνεργασία Επιμελητηρίου – Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Share This
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, συνεχίστηκαν οι συναντήσεις με φορείς της Μεσσηνίας, με την επίσκεψη του προέδρου της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας κ. Ιωάννη Μπάκα, του διευθυντή της εταιρίας κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλου και του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών της Αγοράς κ. Ηλία Αλεξέα. Οι εκπρόσωποι της ΚΑΚ μίλησαν για τη Δημοτική Αγορά και τα Σφαγεία Καλαμάτας, τα έργα ανάπτυξης που έχουν γίνει αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν. 
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται στη λαϊκή αγορά, στους χώρους στάθμευσης μετά τη διάθεση και του βόρειου πάρκινγκ και για μελλοντική ελεγχόμενη στάθμευση, ενώ πρότειναν κοινές δράσεις για προβολή των μεσσηνιακών προϊόντων, συνεργασία για συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα και στο στόχο που έχουν για 24ωρη λειτουργία της Αγοράς με διαμόρφωση και ανάπτυξη του εσωτερικού χώρου με καταστήματα εστίασης και αναψυχής. 
Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος και τα μέλη του Δ.Σ. τους διαβεβαίωσαν ότι ο φορέας θα στηρίξει κοινές δράσεις που θα αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα, την πάταξη του παραεμπορίου και θα είναι δίπλα στους επαγγελματίες της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και των Σφαγείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages