ΔΡΑΠΕΤΗΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΡΑΠΕΤΗΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΡΑΠΕΤΗΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Καταδικασμένοι σε δις ισόβια ήταν οι κρατούμενοι που απέδρασαν από πλοίο στον Πειραιά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο είχε εκτελέσει στην Καλαμάτα έναν 35χρονο και τον 2,5 ετών γιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελεστής που κατάφερε να αποδράσει είναι ο 35χρονος Αλβανός Halili Juliand, γνωστός ως «Νίκο», o οποίος στις 29 Νοεμβρίου 2011 εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου κοντά στο φράγμα του Πάμισου ποταμού στη Μεσσηνία, με θύμα τον 35χρονο Φελίμ Μεζάι από την Αλβανία και τον μόλις 2,5 χρόνων γιο του Κέρι.
Στον ίδιο Αλβανό εκτελεστή αποδόθηκε η απόπειρα δολοφονίας που έγινε στις 6 Μαρτίου 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο τον πρώην σύζυγο της μνηστής του «αρχηγού», με αφορμή την κηδεμονία της ανήλικης κόρης τους. Τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και μία στο στήθος. Ο στόχος μετά από διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις επέζησε. Μετά από 5 μήνες, στις 5 Αυγούστου 2009, στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας άγνωστος άνδρας αποπειράθηκε εκ νέου να τον πυροβολήσει στο κεφάλι, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το πιστόλι έπαθε εμπλοκή.
Το χρονικό της απόδρασης
Καπνός έγιναν δύο από τους τέσσερις κρατούμενους κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους στις φυλακές Αλικαρνασσού. Οι κρατούμενοι βρίσκονταν σε βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. Μόλις αυτό μόλις μπήκε στο πλοίο με προορισμό τα Χανιά, εκείνοι βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν.  Σύμφωνα με πληροφορίες η κλούβα με την οποία γινόταν η μεταγωγή 11 κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού μπήκε στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τα Χανιά, τέσσερις κρατούμενοι βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του πλοίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να φωνάζουν στους λιμενικούς «Κρατούμενοι φεύγουν, πιάστε τους!».
Οι λιμενικοί κατάφεραν να πιάσουν τον ένα την ώρα που έβγαινε από το πλοίο, ενώ λίγη ώρα αργότερα ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε έναν ακόμη κρατούμενο, έξω από το χώρο του λιμανιού. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο που διαφεύγουν. Ωστόσο οι άλλοι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να εξαφανιστούν. Πηγή iefimerida gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages