ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας

Share This
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στην Καλαμάτα πραγματοποιεί τη Μ. Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας. Τα μέλη της επιτροπής εκφράζουν τη διαμαρτυρία για τις μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης και για την προστασία των κοινωνικών αγαθών που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, από οικογένειες ανέργων και φτωχών συμπολιτών μας.
 Χιλιάδες είναι τα νοικοκυριά στη Μεσσηνία, τα οποία απειλούνται με διακοπή ηλεκτροδότησης σημείωσαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας. Εξάλλου, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στα γραφεία του ΔΕΕΔΗΕ Καλαμάτας, αλλά και στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε ζευγάρι ανέργων με ανήλικο παιδί. Το μέλος της επιτροπής Θανάσης Πετράκος δήλωσε: 
«Ζητάμε να εξασφαλιστεί δωρεάν ρεύμα για τα φτωχά νοικοκυριά, τα οποία είναι τα μεγάλα θύματα της οικονομικής κρίσης. Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης και θα πρέπει να αντιληφθούν οι κυβερνώντες ότι το ρεύμα, όπως και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά και κεκτημένα. Είναι πρόκληση από τη μία η κυβέρνηση να προχωρά στην εκποίηση της ΔΕΗ χαρίζοντας δισεκατομμύρια στους μεγαλοκεφαλαιούχους και την ίδια στιγμή να κατεβάζει το διακόπτη σε οικογένειες που οφείλουν μερικές εκατοντάδες ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages