ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Share This
Βολές από την Μείζονα Μειοψηφία και τον Επικεφαλής της Νίκο Πατσαρίνο σε ανακοίνωσή του για τα όσα εξελίχθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» σημειώνεται: 
«Συνεχίζεται δυστυχώς η ένταση στα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τις ίδιες έντονες καταστάσεις που βιώνουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αντιμετωπίσαμε και χθες για άλλη μια φορά στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (15/3/2018). Πιστεύουμε ότι αυτό, προφανώς, συμβαίνει γιατί αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις, μιλάνε στις κάμερες και όχι στα ίδια τα όργανα, θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πετύχουν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Αυτό όμως αποβαίνει εις βάρος της επίλυσης των σοβαρών θεμάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και της ουσίας τους. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, για μία ακόμη φορά, διαπιστώθηκε ο κακός συντονισμός και η κακή διαχείριση της διοίκησης σε μια σειρά από θέματα, που συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή: 
Μεταφορά των μαθητών: 
Παρά τις απανωτές υποσχέσεις ακόμη δεν είναι έτοιμη η διακήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για τη μεταφορά στις Περιφερειακές Ενότητες. Επιπλέον, λόγω της καθυστέρησης στις πληρωμές (από τον Σεπτέμβριο του 2017) των δρομολογίων σε Ταξί και ΚΤΕΛ, σε διαγωνισμό με διαπραγμάτευση οι εκπτώσεις των ενδιαφερομένων περιορίστηκαν στο 1% – 2%, όταν σε αντίστοιχους προηγούμενους διαγωνισμούς η έκπτωση έφτανε το 50%! Εξακολουθούν να έρχονται σοβαρά θέματα στην Οικονομική Επιτροπή προ ημερησίας, με αποτέλεσμα να μην συζητούνται και να μην αντιμετωπίζονται. Συνεχίζονται τα ταξίδια και οι επισκέψεις των αιρετών της Περιφέρειας στο εξωτερικό για τουριστικούς και άλλους σκοπούς, δυστυχώς χωρίς να συμμετέχουν σε αυτά και υπηρεσιακοί παράγοντες"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages