Καλαμάτα - Αστέρας Αμαλιάδας 1-1 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα - Αστέρας Αμαλιάδας 1-1

Καλαμάτα - Αστέρας Αμαλιάδας 1-1

Share This
Εναν ακόμα βαθμό αυτόν της ισοπαλίας, έβαλαν στο σακούλι τους Καλαμάτα και Αστέρας Αμαλιάδας. Η ομάδα της Ηλείας ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγώνα από τους «μελανόλευκους», και στο 10΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Κέρι. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει απειλητική, για την εστία των «βυσσινί», με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ η «Μαύρη Θύελλα», κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με την εκτέλεση φάουλ του Καμινιώτη. Από το σημείο εκείνο και μετά και οι δύο ομάδες, ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν, στο γκολ που θα τους έδινε την νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Kαντούτσης (46' Καλογερόπουλος), Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος (83' Ρονκάτο), Καμινιώτης, Τσεμπερίδης, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος (76' Τσουλάκος), Γουερέ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσάμης, Μπουζούρας (74' Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Παγώνης, Κασνέτσι, Μπανούσης, Ν'Γκουέμ, Μαρουκάκης (89' Σταθάκης), Κέρι (90+3' Σταθάτος), Τόρες (68' Κυριάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages