ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ Ι.Μ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΥΜΜΗΡΟΠΑΘΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ Ι.Μ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΥΜΜΗΡΟΠΑΘΕΙΣ

ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ Ι.Μ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΥΜΜΗΡΟΠΑΘΕΙΣ

Share This
Η Ιερά Μητρόπολις Μεσσηνίας, συμπάσχουσα μετά του υπό της πλημμύρας πληγέντος ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος, ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της  Εκκλησίας της Μεσσηνίας ότι από της 20ης μέχρι και της 27ης Νοεμβρίου τ.έ., θα πραγματοποιήσει συλλογή ειδών προς ανακούφιση των πληγέντων. Τα είδη τα οποία συλλέγονται είναι :
  1. i) Κουβέρτες.
  2. ii) Ρούχα όλων των ειδών.
iii) Ξηρά Τροφή και κονσέρβες.
  1. iv) Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής.
  2. v) Εμφιαλωμένο νερό.
Θερμή παράκληση, επειδή όλα τα παραπάνω θα διανεμηθούν στους πληγέντες αδελφούς μας, οι οποίοι είχαν όλοι αξιοπρεπή νοικοκυριά, οι κουβέρτες και τα ρούχα να είναι αρίστης καταστάσεως και τα είδη τροφίμων να μην έχουν ήδη λήξει ή να μην λήγουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνεται τις παραπάνω ημέρες και από ώρας 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι στο Άσυλο Ανιάτων, Λακωνικής 333.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα, παρακαλούνται όπως τα καταθέσουν εις τον Τραπεζικό Λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας με την ένδειξη «Υπέρ πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής», (Αρ. Λογαριασμού Alpha Bank – IBAN: GR 75 0140 5000 5000 0200 2019 633 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages