ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ 10 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ 10 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ 10 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε καταστήματα στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (28.11.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρείς (3) ημεδαποί, ένας (1) 20χρονος και δύο (2) ανήλικοι, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση συμμορίας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (27.11.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μπήκαν σε κατάστημα – επιχείρηση ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και δύο (2) αεροβόλα όπλα. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 20χρονο και τους ανήλικους, χθες (28.11.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αεροβόλα όπλα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 31.10.2017 έως και την 25.11.2017, στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, διέπραξαν ακόμη τρείς (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής και έξι (6) περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα – επιχειρήσεις, από όπου αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα εργαλεία κ.α.. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages