Χρονοδιάγραμμα Μετακόμισης της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χρονοδιάγραμμα Μετακόμισης της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών

Χρονοδιάγραμμα Μετακόμισης της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών

Share This
Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ενημερώνει τους πολίτες ότι από τις 20/9/2017  θα ξεκινήσει σταδιακά η μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών από την οδό Σαλαμίνος 8 στο Διοικητήριο (Ψαρών 15).
   Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης είναι το εξής:
  • Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 : Το μεσημέρι ξεκινάει η μεταφορά του εξοπλισμού της αίθουσας θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών.
  • Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 : Από τις 12:00 μ.μ. αρχίζει η μεταφορά του τμήματος Αδειών Οδήγησης.
   Το τμήμα Αδειών Οδήγησης επί της οδού Σαλαμίνος 8 ,  από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, θα υπολειτουργεί (θα υπάρχει μία θέση On-Line στο 2ο όροφο), λόγω της μεταφοράς.
  • Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 : Οι θεωρητικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών θα διενεργηθούν κανονικά στην νέα θέση της Υπηρεσίας (1ος όροφος,  Διοικητήριο).
  • Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 : Από τις 13:00 αρχίζει η μεταφορά των τμημάτων  Αδειών Κυκλοφορίας και Τεχνικού Τμήματος.
Η Γραμματεία (Πρωτόκολλο) της Δ/νσης Μεταφορών θα λειτουργεί στην οδό Σαλαμίνος 8 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. 
  • Δευτέρα 2 Οκτωβρίου  2017 : Διακοπή του On-Line συστήματος των τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας και Αδειών Οδήγησης, η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.
  • Δευτέρα 9 Οκτωβρίου  2017 : Πλήρης λειτουργία της Δ/νσης Μεταφορών στο Διοικητήριο.

Επειδή η Υπηρεσία θα υπολειτουργήσει λόγω της μετεγκατάστασης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να προσέλθουν για την διεκπεραίωση των επειγουσών υποθέσεών τους :
Α) στο Τμήμα Αδειών Οδήγησης(διπλώματα) έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, και
Β) στο Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.
Υπογραμμίζεται ότι για αρκετές διαδικασίες, αρμοδιότητας της Υπηρεσίας Μεταφορών (ιδιαίτερα ανανεώσεις διπλωμάτων οδήγησης και μεταβιβάσεις οχημάτων), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στα κατά τόπους Κ.Ε.Π.
Από Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 οι Επιθεωρήσεις – επανέλεγχοι οχημάτων θα πραγματοποιούνται στο δημόσιο ΚΤΕΟ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2721365118.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages