ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΣΑΝΕΙ..

ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΣΑΝΕΙ..

Share This
Μπορεί κάποτε να ήταν από τα πλέον προβεβληµένα «γαλάζια» στελέχη µε έντονη παρουσία στη Βουλή και τα πάνελ των Μέσων Ενηµέρωσης, καθώς και µε άκρως υπολογίσιµα ερείσµατα στον εσωκοµµατικό µηχανισµό, ωστόσο πλέον βρίσκονται στο περιθώριο της νεοδηµοκρατικής πραγµατικότητας, αγωνιώντας για το πολιτικό τους µέλλον.
Ο λόγος για µια οµάδα πρώην κορυφαίων υπουργών και υφυπουργών των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαµαρά και του Κώστα Καραµανλή, οι οποίοι βρίσκονται πια εκτός Κοινοβουλίου και κάθε άλλο παρά εξασφαλισµένη θέση έχουν στα ψηφοδέλτια της Ν.∆. των επόµενων εθνικών εκλογών. Αλλωστε, ήταν εξ αρχής ηλίου φαεινότερον, πως οι εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης περί εκ βάθρων ανανέωσης του στελεχιακού δυναµικού, αλλά και για αισθητή µείωση του µέσου όρου ηλικίας στα ψηφοδέλτια του κόµµατος, θα έπρεπε να βρουν πρακτική εφαρµογή µέσω συγκεκριµένων κινήσεων και αποφάσεων.
Στον κατάλογο των «θυµάτων» αυτού του νέου αέρα που φυσάει στους κόλπους της Ν.∆. µετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία, αλλά και της πανθοµολογούµενης ανάγκης για νέο αίµα στα κοινοβουλευτικά δρώµενα είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα όπως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο διαχρονικός συνοµιλητής του κ. Σαµαρά, Ακης Γεροντόπουλος (πρώην υφυπουργός Εσωτερικών από τον Εβρο), ο Αλέξανδος ∆ερµεντζόπουλος ( πρώην υφυπουργός Παιδείας από τον Εβρο), Σταύρος Καλογιάννης (πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩ∆Ε από τα Γιάννενα), ο Σπύρος Ταλιαδούρος (πρώην υφυπουργός Παιδείας από την Καρδίτσα, Γιώργος Καλαντζής (πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης από την Καβάλα), ο Γιάννης Λαµπρόπουλος (πρώην υφυπουργός Αµυνας από τη Μεσσηνία), ο Γιώργος Ορφανός (ο εκ Θεσσαλονίκης ορµώµενος άλλοτε υφυπουργός Αθλητισµού), αλλά και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος που εσχάτως δείχνει τάσεις ολικής επαναφοράς (µάλιστα πριν από λίγο έκανε ένα πέρασµα από την Πειραιώς όµως κάθε άλλο παρά έλαβε τις διαβεβαιώσεις που επιθυµούσε).
Στην ίδια λίστα, είναι πολύ πιθανό να συµπεριληφθούν και περιπτώσεις πρώην βουλευτών, που αν και δεν είχαν πάρει στο παρελθόν κάποιο χαρτοφυλάκιο συνιστούν ιδιαίτερα αναγνωρίσιµες κοινοβουλευτικές φιγούρες. Ενδεικτικά παραδείγµατα η Φ. Πιπιλή και ο πρώην ευρωβουλευτής Μ. Μαυροµµάτης στην Α’ Αθήνας, ο Τ. Νεράντζης στην Β’ Πειραιά (όπως και ο παραδοσιακός αντίπαλός του Γ. Τραγάκης που ανοίγει τον δρόµο στον υιό του Παναγιώτη), ο Ν. Καντερές στην περιφέρεια Αττικής, ο Τ. Κοψαχείλης στα Γρεβενά, ο Κ. Παπασιώζος στην Αρτα, οι Θ. Νταβλούρος και ∆. Τριανταφυλλόπουλος στην Αχαΐα, οι Ανδρ. Κουτσούµπας και Αρ. Αγάτσα στη Βοιωτία, ο Λ. Τσαβδαρίδης και ο Κ. Γιοβανόπουλος στην Ηµαθία, ο Γ. Πασχαλίδης στην Καβάλα, ο Ζ. Τζηκαλάγιας στην Καστοριά, ο ∆. Σαµπαζιώτης στη Μεσσηνία, οι Θ. Λεονταρίδης και Μ. Βλάχβεης από τις Σέρρες, o Μ. Ταµήλος στα Τρίκαλα, ο Κ. Κουτσογιαννόπουλος στη Φθιώτιδα, ο Ευ. Κωνσταντινίδης στη Φλώρινα και ο Ευθ. Καρανάσιος στη Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages