985.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 985.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

985.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This
Τη χρηματοδότηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με 985.000 ευρώ, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης. Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και διατίθενται για την προμήθεια του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Το Υπουργείο Οικονομίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, δέσμευσε έγκαιρα τους απαραίτητους εθνικούς πόρους ώστε να προχωρήσει άμεσα η απόκτηση του απαραίτητου για τη λειτουργία του νοσοκομείου εξοπλισμού.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τυυ Τμήματος Υγείας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας «Η χρηματοδότηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας εντάσσεται στον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ποιοτικού Δημόσιου Συστήματος Υγείας το οποίο θα παρέχει στους πολίτες όλης της χώρας, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages