Ο Νίκας στηρίζει την Δημοτική Αστυνομία κι ας χαρατσώνει τους δημότες! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Νίκας στηρίζει την Δημοτική Αστυνομία κι ας χαρατσώνει τους δημότες!

Ο Νίκας στηρίζει την Δημοτική Αστυνομία κι ας χαρατσώνει τους δημότες!

Share This
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με δηλώσεις του σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας και παρέσχε στήριξη στη δράση της. Ο Π. Νίκας τόνισε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι, στο σύνολό τους πολίτες της Καλαμάτας, που αγωνίζονται χωρίς επαρκή μέσα για να επιβάλουν τα προβλεπόμενα από τους νόμους και τις κανονιστικές αποφάσεις. Ασφαλώς, η Δημοτική Αρχή καταδικάζει ενδεχόμενη παρεκτροπή και μη κόσμια συμπεριφορά δημοτικού αστυνομικού, όμως η καταδίκη είναι απόλυτη και σε υβριστικές συμπεριφορές ή επιθετικές τάσεις από πολίτες προς δημοτικούς αστυνομικούς, στην προσπάθεια των δευτέρων να επιβάλουν το νόμο και την ευταξία.
Για το λόγο αυτό, έχει αποφασισθεί, όσον αφορά στις επιθετικές ή υβριστικές συμπεριφορές, να υπάρχει κάλυψη από τη Νομική Υπηρεσία, υποβολή μήνυσης και ενημέρωση της Εισαγγελικής Αρχής, ως ελάχιστη προσπάθεια προστασίας της προσωπικότητας των δημοτικών αστυνομικών. Ο Δήμος Καλαμάτας παρακαλεί τους πολίτες να παρέχουν συνδρομή στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας, γιατί έτσι διασφαλίζεται η ευταξία και η ποιότητα ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages