Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση «ΤΑΧΙΔΙ 2017» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση «ΤΑΧΙΔΙ 2017»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση «ΤΑΧΙΔΙ 2017»

Share This
Στην Έκθεση «Ταξίδι 2017», που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία από 21 έως 23 Απριλίου, έδωσε δυναμικά το παρόν για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση η οποία αποτελεί το κομβικό σημείο για την σωστή και πλήρη ενημέρωση του Κύπριου ταξιδιώτη, όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικά πακέτα, διοργανώθηκε για 20ή φορά από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρεία Display Art. 
Στην Έκθεση συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα, οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας, και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με δικό της περίπτερο, στο οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον προορισμό και να πληροφορηθούν για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου γενικότερα, καθώς επίσης να γευτούν εδέσματα και πελοποννησιακές συνταγές, που ετοίμαζε ο σεφ που παρευρισκόταν στο περίπτερο. 
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκαν τουριστικά γραφεία της Κύπρου τα οποία προωθούν στα προγράμματα τους την Πελοπόννησο. Με το πέρας τον εγκαινίων της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Απριλίου, το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμούτης Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μασαορίας και υπεύθυνος του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Γρηγόριος, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Άγγελος Λοΐζου, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Κύπρου κ. Χάρης Λοϊζίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και διοργανωτής της έκθεσης κ. Ντίνος Κάκκουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages