Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση τουρισμού BERLINBIT 2017 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση τουρισμού BERLINBIT 2017

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση τουρισμού BERLINBIT 2017

Share This
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενη σε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα προβολής του πολυδιάστατου τουριστικού της προϊόντος, συμμετείχε στη παγκόσμια έκθεση τουρισμού BERLIN Β.Ι.Τ.2017, που έγινε από 8 μέχρι και 12 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο MESSE στο Βερολίνο. Η παρουσία της Ελλάδας ήταν η καλύτερη τωντελευταίων ετών, με ανανεωμένο περίπτερο εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων και με τη μεγαλύτερη προσέλευση εκθετών και επισκεπτών. Η Ελλάδα ξεπέρασε σε παρουσία και δυναμική όλες τις ανταγωνίστριες Μεσογειακές χώρες, πράγμα το οποίο καλλιεργεί όχι μόνο την προσδοκία, αλλά και τη βεβαιότητα ότι η επισκεψιμότητα στη χώρα μας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μεδικότηςεκθεσιακόχώρο στοΕλληνικό Περίπτερο, έδωσε τη δυνατότητα σεΠελοποννήσιους επαγγελματίες του τουρισμού, από την Αρκαδία, την Αργολίδα, τη Λακωνία, την Κορινθία και τη Μεσσηνία νασυμμετάσχουν δωρεάνκαιναπροωθήσουντο προϊόν τους.Παράλληλα προσφέρθηκαν παραδοσιακά πελοποννησιακά προϊόντα πουείχανγια το σκοπό αυτό αποσταλείστην Έκθεση. Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κα Μαντώ Μπελεγρή, η οποίαυποδέχθηκεστο περίπτερο της Πελοποννήσουτην Υπουργό Τουρισμούκα ΈλεναΚουντουρά, υποδέχθηκε και επικοινώνησε με σημαντικούς εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ευρώπης.
Επισκέφθηκε επίσης όλες τις μεγάλες Πελοποννησιακές τουριστικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν αυτοτελώς στην έκθεση και συνεργάσθηκε με τους εκπροσώπους των άλλων Ελληνικών Περιφερειών που παρευρέθηκαν στην Έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages