Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Share This
Μετά την Black Friday έρχεται και η Cyber Monday εβδομάδα μεγάλων εκπτώσεων για 100 και πλέον ηλεκτρονικά καταστήματα, που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από σήμερα έως και τις 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.
Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική αυτή περίοδο αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ παράλληλα σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών. Την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο οποίος ανακοίνωσε και το Σήμα Αξιοπιστίας για το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο, το οποίο μπαίνει πλέον σε κανονική λειτουργία και διάθεση Την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων μεγάλη ενώ παράλληλα υπήρξε ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους καταναλωτές.
Συγκεκριμένα, καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 49,7% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, καθώς και αύξηση κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα. Φέτος συμμετέχουν ήδη περισσότερα από 100 ηλεκτρονικά καταστήματα, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη συμμετοχή. Οι καταναλωτές θα μπορούν από αύριο Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου να επισκέπτονται το ακόλουθο link και να ενημερώνονται για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην εν λόγω ενέργεια, καθώς και για τις αντίστοιχες προσφορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages