"ΡΟΥΚΕΤΕΣ" ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"ΡΟΥΚΕΤΕΣ" ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

"ΡΟΥΚΕΤΕΣ" ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

Share This
Μομφές κατά του... πολιτικού βάρους αλλά και των... συμφερόντων άφησε στον "αέρα" - μην κατονομάζοντας κάτι πάντως - για την επιτυχία της Ελευσίνας να αναδειχθεί αυτή πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2021, ο δήμαρχος Καλαμάτας, σημειώνοντας πως υπήρξαν τρία κριτήρια επιλογής οικονομικά, πολιτικά και πολιτιστικά! Ο Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως αναλαμβάνει ο ίδιος την όποια ευθύνη, σημείωσε πως δεν είχε καμία εμπλοκή στην πολιτιστική πρόταση ο ίδιος αλλά είναι... ικανοποιημένος, ανέφερε πως το ύψος της όλης προσπάθειας ανέρχεται στις 550.000€ περίπου - το 60% δόθηκε από ιδιώτες - και πως θα αξιοποιηθεί το πολιτιστικό κεκτημένο της υποψηφιότητας και του σχεδιασμού.
Ρωτήθηκε και για το γεγονός της ομόφωνης στήριξης στην Ελευσίνα και εάν υπήρξε τέτοια, δηλαδή και τα 12μέλη της επιτροπής είπαν Ελευσίνα και "υποβίβασε" την εξέλιξη αυτή, αναφέροντας πως συνηθίζεται να υπάρχει μια πρόταση και αυτή να επιλέγεται ομόφωνα!!! Για το δικό του πολιτικό μέλλον που είχε... ταυτιστεί και με την υπόθεση πολιτιστική πρωτεύουσα ο κ. Νίκας ανέφερε πως το 2018 θα αποφασίσει για το εάν θα πράξει το ένα ή το άλλο, καλώντας τους συνεργάτες του και αφουγκραζόμενος τον κόσμο, και "δεν μπορεί κανένας να με... υποχρεώσει για το τί εγώ θα κάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages