ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΟ- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΟ- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΟ- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ;

Share This
Ενδιαφέρον έχουν τα όσα συζητούνται σήμερα στη Βουλή καθότι επηρεάζουν και διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση και για τα αρτοποιεία. Ο όρος παραδοσιακός θα προστεθεί μπροστά από τα ψωμί και φούρνος δίνοντας στον φούρνο της γειτονιάς ένα πλαίσιο διαχωρισμού του. Έτσι θα μπορούν οι μικροί φούρνοι που παράγουν ψωμί να διασφαλίσουν μια διακριτή θέση στην αγορά απέναντι στα super market και τις μεγάλες εταιρίες παραγωγής άρτου, αλλά και σε όσους διακινούν προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης.
Χαρακτηριστική και στο πολιτικό πλαίσιο η παρέμβαση του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα. Δείτε ένα απόσπασμα: να επιστρέψουμε στα όσα συζητούνται σήμερα στη βουλή καθότι επηρεάζουν και διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση για τα αρτοποιεία. Ο όρος παραδοσιακός θα προστεθεί μπροστά από τα ψωμί και φούρνος δίνοντας στον φούρνο της γειτονιάς ένα πλαίσιο διαχωρισμού του. Έτσι θα μπορούν οι μικροί φούρνοι που παράγουν ψωμί να διασφαλίσουν μια διακριτή θέση στην αγορά απέναντι στα super market και της μεγάλες εταιρίες παραγωγής άρτου, αλλά και σε όσους διακινούν προϊόντα κατεψυγμένης ζύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages