ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Share This
Ασφαλτόστρωση – αφού προηγήθηκε απόξεση του παλιού ασφαλτοτάπητα – διενεργείται στην οδό Αθηνών, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Καλαμάτας 2016», προϋπολογισµού 370.000 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α. Ανάδοχος για την πραγματοποίηση του έργου αυτού έχει αναδειχθεί η ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ, που προσέφερε έκπτωση 58,91%. Με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας σε συνάρτηση με τον περιμετρικό, πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις, που ξεκίνησαν με απόξεση του παλαιού ασφαλτοτάπητα και διάστρωση νέου στην οδό Κωστοπούλου, κατά τμήματα.
Πέραν της οδού αυτής, ασφαλτοστρώθηκαν μεγάλα τμήματα της Αρτέμιδος. Επίσης, διαστρώθηκε ασφαλτοτάπητας και στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Μέχρι στιγμής, οι ασφαλτοστρώσεις έχουν καλύψει επιφάνεια 11.000 τετρ. μέτρων περίπου. Αμέσως μετά και στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας, θα ακολουθήσουν ασφαλτοστρώσεις σε οδούς στο Φραγκοπήγαδο και σε αθλητικούς χώρους σχολείων, κατά προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages