ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΙΛΑ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΙΛΑ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΙΛΑ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Share This
«Φτάνουν οι θεατρινισμοί του περιφερόμενοι θιάσου της πρόσφατης Υπουργικής Επιθεώρησης στη Μεσσηνία» δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζοντας τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους στη Μεσσηνία, σημειώνοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση της Κυβέρνησης να έχει αποδώσει τα έργα αυτά εδώ και καιρό στους μοναδικούς δικαιούχους, που είναι οι πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου.
«Τον τελευταίο καιρό είμαστε μάρτυρες της αναβίωσης μιας κατεξοχήν παλαιοκομματικής πρακτικής: να πανηγυρίζουν Υπουργικά στελέχη του Σύριζα για την ολοκλήρωση έργων, τα οποία με σφοδρότητα κατά το παρελθόν αντιμάχονταν» σημείωσε η κα Νικολάκου, σχολιάζοντας τις τέως απόψεις του κ. Σπίρτζη και των «συντρόφων του» για τις συμβάσεις παραχώρησης. Η «παράδοση» της περιμετρικής της Καλαμάτας έπρεπε να είχε γίνει στο σύνολό της εδώ και πολύ καιρό, συνέχισε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης και τόνισε τη στάση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, «ο οποίος ήταν ο μόνος που έθεσε ως κόκκινη γραμμή την ολοκλήρωση της περιμετρικής της Καλαμάτας για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα, τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες πλευρές είχαν αποδεχθεί την ολοκλήρωση του άξονα μέχρι το Πράκτικερ.
Η στάση της Περιφερειακής αρχής ήταν η εγγύηση για την ολοκλήρωση του άξονα αυτού, όπως στην περίπτωση της γέφυρα της Τσακώνας που η Περιφέρεια δέσμευσε τα 50 εκατομμύρια από το πρόγραμμά της για να ολοκληρωθεί». Σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις του Υπουργικού κλιμακίου για τον άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, η κα Νικολάκου επανέλαβε την αδιαπραγμάτευτη θέση της περιφερειακής αρχής ότι απαιτείται σύγχρονος δρόμος που θα ενώσει την ενδοχώρα της Πυλίας με την Καλαμάτα και υπενθύμισε στους κυρίους Υπουργούς ότι η ευθύνη τους δεν εξαντλείται στο να «χύνουν κροκοδείλια δάκρυα γιατί το έργο δεν γίνεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages